Kapitel 1

Ikväll var kvällen de länge hade väntat på, i 225 dagar hade de väntat rättare sagt. Det var Justin Bieber konserten i Sverige, hans första konsert i Sverige. Varken Mimmi eller Sofia var några större fan av honom, de tyckte om hans musik och det var allt. De tyckte bara det skulle vara häftigt att se honom live.

Klockan var ungefär fyra på morgonen. De hade ståplatser så det gällde att vara i tid i kön så de fick bra platser. När de kom till Globen stod redan en massa folk och köade. De flesta stod i kön till Golden Circle, de bästa platserna vid scenen. Vissa låg och sov i sina tält, vissa satt och åt och alla var väldigt exalterade inför kvällen. Det märktes. Stämningen var underbar och alla skrattade och pratade med varandra.

Resten av hela dagen satt de och snackade med andra som skulle på konserten, spelade kort, åt och bara väntade. Det kom mer och mer folk hela tiden.

Vid 17.00 öppnades portarna in till Globen och det blev mycket tryck i kön. Vissa fick andningsnöd redan här och fick bäras där ifrån.
Mimmi och Sofia fick bra platser, det fanns två områden med ståplatser och de stod i området längst fram och längst fram vid stängslet. De var nöjda med sina platser. Nu var det bara att vänta ytterligare några timmar innan han skulle börja uppträda.

Runt halv åtta kom förbandet in, de hade hört talas om att det var några unga killar som skulle uppträda. De presenterade sig som ’The Fooo’. Sofia tyckte de var riktigt snygga och att de sjöng och dansade hur bra som helst. Hon tyckte om dom direkt. Mimmi tyckte väl att dom var bra, men inget märkvärdigt.
De sjöng sina fyra låtar och stämningen var på topp. Sofia kunde inte sluta snacka om hur bra hon tyckte dom var när de hade lämnat scenen.

Vid nio tiden kom Justin inflygandes i sina vingar, en timme försenad. Men ingen var ledsen för det. Han började framföra sin låt All Around The World och alla tjejer skrek. Stämningen var underbar. Många grät och de flesta sjöng med till låtarna. Han framförde låt efter låt och ibland stannade han upp och berättade lite om låten och sådant. Konserten höll på i drygt en och en halv timme. De var riktigt nöjda med kvällen!

Mimmi åkte hem till sig efter konserten och Sofia till sitt. Båda var otroligt glada och tyckte att det varit den bästa kvällen i deras liv.

När Mimmi kom hem var hennes mamma fortfarande uppe och frågade hur det var och hon berättade allt. Runt ett tiden la hon sig i sängen alldeles utslagen. Hon tog upp sin mobil och såg att hon hade fått ett sms från Sofia.
’Tack för ikväll! Bästa kvällen i mitt liv, lätt. Förresten killarna i The Fooo heter Felix Sandman, Oscar Enestad, Oscar Molander och Omar Rudberg. Började nyss följa alla på twitter och jag älskar dom redan. De ska uppträda på Svampen imorgon, ska vi dit?’
Mimmi var glad över att Sofia var så glad, hon hade haft det jobbigt på senaste tiden. Hon slängde iväg ett svar innan hon somnade.
’Hade också det jättekul, så tack själv! Haha, du är för söt. Jag hänger gärna med imorgon! God natt, puss.’

 

Ps. Förlåt för ett väldigt kort kapitel, de andra är längre.


Sara skriver:

Den är jättebra Julia<3333

Svar: tack! :)<3
thefooofanpage.blogg.se


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar